ANTALYA / AKSU - Solak İlkokulu

Solak İlkokulu

SOLAK MAH. HASAN TAHSİN CAD. NO 168 AKSU / ANTALYA
Vizyon
“Eğitim sevgiyle başlar” parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern ve öğrenci merkezli, çoklu zeka eğitimi uygulamaları ile iyi bir model oluşturmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince bölgemizde akla gelen ilk okul olmaktır. Bu doğrultuda vizyonumuz bütün öğrencilerimizi; Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olarak yetiştirmek,Zamanı iyi kullanmanın önemini bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olarak yarınlara hazırlamak, Milli ve manevi değerlere saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oluşturmuş kişiler olarak topluma kazandırmak, Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartlarını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek olan ve yön verebilen kişiler olarak ülkemizin geleceğine sunmaktır.
Misyon
Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişe sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip, emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmektir.
08:40 / 14.30
şehir içi münibüslerle sağlanmaktadır.
yoktur.
merkez ilçe mahallesi